Dr's Dessert

Dr's Dessert
Follow our instagram @drsdessert. Base in Kota Bharu, Kelantan. msg/whatsapp 019-4424904 untuk order.

Monday, 16 January 2017

Monday blues

Assalamualaikum.

Mesti semua rasa x best nak pi kerja hari isnin kan (kalau kat kelantan, johor, kedah etc> Sunday blues), maklumlah dah cuti 2 hari. Nak pi kerja first day, memang malas. Tapi macam tu lah. Hehehe.

So apa kata order dessert @drsdessert, baru ada semangat nak kerja. EH!

Semua dessert dari @drsdessert menggunakan bahan2 yang berkualiti tinggi dan yang kami percaya sedap. Butter yang digunakan adalah asli dan bermutu tinggi serta dijamin halal. 
Boleh follow kami @drsdessert di  instagram. Terima kasih


Dalam gambar ni ialah sebahagian daripada kek2 @drsdessert, #thaimilktea #pandangulamelaka #hohohocake #nutellaredvelvet


Kongsi Resepi