Dr's Dessert

Dr's Dessert
Follow our instagram @drsdessert. Base in Kota Bharu, Kelantan. msg/whatsapp 019-4424904 untuk order.

Sunday, 19 February 2012

Buat Duit Online

Assalamualaikum w.b.t. n salam sejahtera...
semoga semua sihat2 hendak-Nya.
today i'm gonna to talk about buat duit online??? seriously boleh???

"ak bukan pandai sgt bab2 computer ni, software bebagai"
"ak xde blog"
"lecehlah org kate buat duit online"
"nanti kena ade wang pendftran lah, ak bukan nya rajin sgt, nanti burn duit ak tuh"

now it's not!!! kowang ade facebook jer...kowang dh boleh buat duit... plg malas pun, kowang boleh dpt rm30/month.. sape nk bg rm30/month free2... kowang buat benda ni pun bile online facebook...so adelah benefit facebook other than knowing our friend...

the things yg saya maksudkan x lain x bukan says.my
anda hanya perlu ade akaun facebook jer utk join says.my ni.. n it's free!!! no charge at all!!
saya ulang it's FREE!!!!

now, saya akan bg tahu step by step nk join n buat duit through says.my ni:-

1) dftr says.my kat sini
2) isi maklumat yg dia mintak..
3) then u can start share now!!! nk share, click kat tab "Specials" , kat ctu ade iklan2 yg ade utk di'share'

see!! easy right... xde yuran pendftarn,, n setiap unique click anda semua boleh dpt rm0.20.. sgt mahal i think if compared to others...kdg2 ade yg rm0.40 per click

Kat atas ni, my reward history... dh 2 kali saya cash out.... 1st time rm50 n 2nd time rm60..meaning that i told u that benda ni sgt senang...even saya yg x pandai it pun boleh buat.. see!
forgot to tell u that minimum amount cash out is rm50..tp jgn risau just take time..buat bile online fb je..x yah kalut sgt since die x de expired,,,,

Sekarang says.my ni dah jadi 8share. =D

any question, do ask me... i'll try to help you the best i can!!!

"Bila kita murnikan semua usaha kita, insyaAllah semua akan berjalan dgn baik"

10 comments:

  1. surely btol nie? twitter pt x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure betul.. saya pun mula2 cm x percaya..buat pun sbb xde caj pendaftaran mcm yg lain.. tp bile dh buat n dpt dua kali cash out, terus yakin.. cubalah.. x rugi.. buat sambil on9 fb.. twitter pun boleh.. tp pendftaran die based on akaun fb..

      Delete
  2. Tahniah sbb dah dua kali cashout says.my. :)

    Kalau tak keberatan, boleh tak kongsikan tip utk mendapatkan jumlah klik yg banyak.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..
      cm maner nk dptkan klik lg byk??mmm, biasanya time online fb, saya akan iklankan link iklan tuh kat kwn thru fb message.. 1 lg, post kat page fb yg berkaitan, cm iklan berkaitan photography, saya akan post di page nikon ke..somethg like that.hope membantu. =)

      Delete
  3. mcm mne nk dptkn duit tu... kne ade org like atau share page tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah pun.. just kena ada orang click link kita jer.. so rajin2 lah share kat member kat fb or twitter or any social interactions. serious tak menyesal buat sebab dia takde bayaran pendaftaran pun.. FREE je.

      Delete
  4. dpt cp jer maybe sbb iklan yg cik share tu mmg dpt cp..bila iklan, pilih yg tulis duit bukan cp...

    ReplyDelete
  5. sy plih yg duit nye.. tp dpt CP gak.. pning kple.. huhu

    ReplyDelete

Kongsi Resepi