Dr's Dessert

Dr's Dessert
Follow our instagram @drsdessert. Base in Kota Bharu, Kelantan. msg/whatsapp 019-4424904 untuk order.

Wednesday, 11 April 2012

Gushcloud!

Assalamualaikum and hello there.

Today, I just know the other way of making money online without any registration fee and what you need is facebook acccount and might be better having twitter account. I cannot sleep without telling this first to you guys. =D

Konsep yang digunakan sebijik sama cam 8share and Churpchurp! Web yang saya maksudkan sekarang tak lain dan tak bukan ialah Gushcloud!

Gushcloud ini bukan semata-mata suruh kita share link iklan. Kadang-kadang, dia akan ada task and bila kita complete task dia, dia akan bagi up to US$1. Lupa nak cakap, yang menariknya Gushcloud ialah ganjaran duit dia dalam bentuk US$! Great kan??

Saya baru join jer petang tadi dan incomer terkini saya ialah US$5.50! Sangat terkezut saya. Minimum amaount untuk membolehkan kita cash out ialah US$20. InsyaAllah, bulan ni, saya dan anda semua boleh cash out. Dapat duit pocket makan pizza hut or kfc or makanan mewah2. Hehehe.


Terkezut tgk US$5.50 lepas beberapa jam join Gushcloud. =D

That's all from me. So, jangan lupa join semua web iklan yang 3 ini, berbaloi sangat berbaloi!:-

1) Gushcloud
2) Says.my
3) Churpchurp

Any question, feel free to ask! Assalamualaikum.

"Barangsiapa menanam, dia yang akan menuai."

18 comments:

  1. cepatnya adik dapat hasil .. akak join churp2 tp lambat hasil dia.. emmm akak tak tau le .. akak pun thn lepas join blogging ni entah ape2 akak wat suma akak join ... tak tau apa akak wat ni betul ke idak .. but thanks for the info... the most silent and sleeping way to earn extra money ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. welcome.. btw, churp2 tuh sgt lambat.. saya pun baru rm8++ utk churp.. tp says.my ok lah.. dah dua kali saya cashout in 2 bulan utk says.my.. =)

      Delete
    2. says ko dah dua kali cashout ? gila aku jealous now aku nak terjah says aku haha .

      Delete
    3. haha,,yup..time tuh dia buat promosi.. refer dpt rm3. n ade click rm0.40.. masa tuh time raya...

      Delete
  2. seems faster than nuffnag jugak lah nie?nak try.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...should try... then u know how lumayan it's!

      Delete
  3. yeay, dah register under ur referral! macam best je..lebih kurang says.com je.....
    thanx for information.... p/s: camne nak add facebook application tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx... oo add fb application cm maner tuh eh?

      Delete
  4. Saya pernah cash out skali bulan lepas (19$=RM56) :D
    boleh tanye tak, macam mana nak 'Post Your Own Cloud(Share on Facebook)' eh? saya da try nak buat tapi dia ada kata ' Wrong URL format on step ..'

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... 1) make sure fb account tu btul 2)Gush this and post.

      klu x boleh, buat, copy je link and paste kat wall status with msg..=)

      Delete
  5. Replies
    1. click jer kat gushcloud icon belah kanan ni... =)
      register through fb.

      Delete
  6. wah best tuan blog,saya dah jana pendapatan dengan churpchurp dah 3 kali,says.my sekali
    menanti guscluud yg pertama.best dan terbaik,thankss

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome.. nanti boleh dpt byk duit dengan gushcloud ni..

      Delete
  7. Kalau xde blog bleh join ke...

    ReplyDelete

Kongsi Resepi