Dr's Dessert

Dr's Dessert
Follow our instagram @drsdessert. Base in Kota Bharu, Kelantan. msg/whatsapp 019-4424904 untuk order.

Saturday, 26 May 2012

Cashout US$28 yang pertama!

Assalamualaikum and hello there!

Kali ni, saya nak share yang saya telah cash out dari gushcloud sebanyak US$28! So kalau convert dalam RM, saya dapat RM80++. Dan saya dapat earning ni dalam less than a month! Lumayan kan? Kowang hanya perlu ada FACEBOOK dan ianya FREE! Apa yang kowang perlu buat nak join gushcloud ni ialah:

A) Click sini.
B) Click kat Sign in with Facebook
C) Dah boleh buat task and start sharing now!

Tengok! Semudah ABC nak join gushcloud ni.


Nak cashout sudah ba!

Less than a month, buat malas-malas pun dapat duit cam tu. Kowang semua kalau buat mesti dapat beratus-ratus kan. =)


Kita boleh pilih sama ada nak cash out via paypal or bank transfer. User friendly kan gushcloud ni. =)


Isi detail betul-betul. Nanti takut duit tu entah ke mana. (masuk dalam akaun orang lain ker) Hehe. Check 2,3 kali before confirm.


Lepas lebih kurang seminggu kowang apply untuk cashout, kowang akan dapat email yang cashout sedang diproses. Hehe. Harap bersabar. Untuk detail yang lebih lanjut tentang gushcloud ni, click sini. Sekian sahaja untuk kali ini. Selamat join gushcloud dan selamat mendapat duit! Assalamualaikum.

Always smile. =)

16 comments:

  1. BESTNYER DIN .. AKAK X PENAH DPAT PUN .. KASI LE TIPS KAT AKAK ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun trylah masuk gush ni.. hehe.=)

      Delete
  2. gc memang best.
    senang je nak wat duit.
    :)

    ReplyDelete
  3. nice! i'm gonna go check out ^^

    ReplyDelete
  4. cash out guna bank cimb boleh tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. boleh... i used that bank also.. =)

      Delete
  5. nampak cam ramai je yg dh cashout gushcloud ni..nak cuba jgak la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... dah semakin bertambah orang yang guna gush ni sebab maybe dalam dollar.. then cepat nak dapat earning... =) good luck and have fun..

      Delete
  6. Boleh jugak mencuba ni..
    Thanks sharing ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..ok, no problems!..good luck then..

      Delete
  7. aku pun dah cash out gak semalam .. ada la dlm rm60 cm tuh .. haha

    weh, nk tye, mcm mne nk susun iklan yg kt atas mcm ko bt tuh ? tlg ajar k ..

    ReplyDelete
  8. nape dashboard kite xsame ea?
    huhuhuhhuu

    ReplyDelete
  9. terangkan kat nelly boleh ? blur ~
    -.-'

    ReplyDelete

Kongsi Resepi